Úvod > Blog Chic Lovely
 

Zdravé snacky, které ohromí i ty nejmenší

Zdravé snacky, které ohromí i ty nejmenší

Jak má správně vypadat a chutnat svačina?

Naše děti si rozhodně zaslouží to nejlepší, ale někdy je těžké odhadnout, co je zdravé a jak jídlo správně vyvážit. Kdy je v pořádku dopřát našim nejmenším i sladký snack? A jaká je vhodná náhrada právě za sladkosti? Jak to udělat, aby jedly i zeleninu? Připravili jsme pro vás pár rad a tipů, které z vás udělají tu nejlepší maminku na světě.

Oči jedí. To je stará známá pravda, která u našich dětí platí snad dvojnásob. Pokud jim například zeleninu nezakamuflujete mezi ostatní suroviny, některé děti ji vůbec nesní. Příprava svačiny vyžaduje dávku kreativity a věřte nebo ne, děti to určitě ocení.

Celý článek...
 

Retro sukne Chic & Lovely

Retro sukne Chic & Lovely

Retro sukně ve stylu pinup: Dokonalý ženský kousek na každou příležitost

Něco z historie

Hledáte outfit, díky kterému vynikne vaše krásná ženská postava? Pak určitě sáhněte po sukni. Sukně jsou s námi ve světě módy již mnoho let. Na počátku 20-tého století ženy nosily dlouhé sukně, které vše zakryly. Přesto byly mimořádně ženské, protože zvýrazňovaly pas a kopírovaly naše křivky. 40 a 50-tá léta byla prostorem pro velké, nadýchané sukně, které zvýrazňovaly pas. V 60-tých letech zase přišly sexy minisukně. Výrazný pokrok trval skoro 40 let, ale dočkali jsme se. Obepnuté, pouzdrové či volné a vzdušné ... takové byly sukně v období hippies. Návrháři si tehdy vyhráli s různými vzory a se zajímavými barvami. 80-tá léta byla bláznivá a přinesla křiklavé barvy a umělé materiály. Všechny tyto změny se dnes promítají ve stylu roku 2018.  

Celý článek...
 

Barva pro romantické duše, taková je starorůžová

Barva pro romantické duše, taková je starorůžová

Starorůžová se někdy označuje jako pudrová, jemná růžová či baby růžová barva. Odstín je vhodný pro dámy, které jsou romantičky celým svým srdcem, ale i pro ty, které dnes právě nemají náladu být v křiklavých barvách. Jemná starorůžová se hodí pro všechny věkové kategorie a dokonce pro různé barvy vlasů. Ať už jste blondýnka, brunetka nebo zrzka, top, sukýnka či sako v této barvě vám určitě bude slušet. Při tvorbě outfitů jde však především o to, s čím tuto barvu zkombinujete.

Blondýnky udělají dobře, pokud vedle starorůžového kousku sáhnou po bílé, tmavší růžové až fialové barvě či po džínovině. Například bambusový top od Chic&lovely doporučujeme zkombinovat s bleděmodrými džínami, tzv. vypraného stylu. K tomu se například skvěle hodí plátěné tenisky v bílé barvě či jemné růžové lodičky. Sáhnout však můžete i po zmiňované fialové barvě, příp. tmavší růžové. Dá se uplatnit například v podobě saka nebo chlupatého svetříku, který je tuto zimu mimořádně in. Takový jednoduchý outfit kombinujte s výraznými šperky. Vybrat si můžete masivní náhrdelník s množstvím kamenů v různých odstínech růžové či poutavé růžové náušnice.  

Celý článek...
 
<< Začátek< Předchozí12345...78Následující >Konec >>

Výsledky 5 - 8 z 31