Barva pro romantické duše, taková je starorůžová

 
 
 
Úvod > Blog Chic Lovely > Barva pro romantické duše, taková je starorůžová
 

Barva pro romantické duše, taková je starorůžová

Barva pro romantické duše, taková je starorůžová

Starorůžová se někdy označuje jako pudrová, jemná růžová či baby růžová barva. Odstín je vhodný pro dámy, které jsou romantičky celým svým srdcem, ale i pro ty, které dnes právě nemají náladu být v křiklavých barvách. Jemná starorůžová se hodí pro všechny věkové kategorie a dokonce pro různé barvy vlasů. Ať už jste blondýnka, brunetka nebo zrzka, top, sukýnka či sako v této barvě vám určitě bude slušet. Při tvorbě outfitů jde však především o to, s čím tuto barvu zkombinujete.

Blondýnky udělají dobře, pokud vedle starorůžového kousku sáhnou po bílé, tmavší růžové až fialové barvě či po džínovině. Například bambusový top od Chic&lovely doporučujeme zkombinovat s bleděmodrými džínami, tzv. vypraného stylu. K tomu se například skvěle hodí plátěné tenisky v bílé barvě či jemné růžové lodičky. Sáhnout však můžete i po zmiňované fialové barvě, příp. tmavší růžové. Dá se uplatnit například v podobě saka nebo chlupatého svetříku, který je tuto zimu mimořádně in. Takový jednoduchý outfit kombinujte s výraznými šperky. Vybrat si můžete masivní náhrdelník s množstvím kamenů v různých odstínech růžové či poutavé růžové náušnice.  

Brunetky se budou vyjímat v starorůžových šatech Amélie či Barbie. K těmto šatům si zvolte například karamelové módní doplňky. Nedoceněná jsou psaníčka, do kterých si sice nemůžete poskládat nákup, ale na příjemný večer s přáteli či s vaší polovičkou se hodí dokonale. Kromě toho klidně sáhněte i po karamelovém opasku či lodičkách v této barvě. K lodičkový výstřih našich Chic&lovely bambusových šatů typu Barbie, se dobře hodí visací náušnice v hnědých odstínech. Kromě karamelové můžete sáhnout i po zemité, neutrální hnědé či zlaté barvě. Nebojte se ani metalických zlatých odlesků na vašich špercích.

Zrzky zda rusovlásky by měly určitě hledat něco extravagantnější a výraznější. Divočejší barevné kombinace totiž vyzdvihují vaši zářivou hřívu, která si pozornost zaslouží. Volbou číslo 1. je v tomto případě modrá barva, ať už tyrkysová nebo tmavomodrá. Zvolit ji můžete například k starorůžovým legínám nebo v podobě džínsů či chino kalhot k starorůžovému topu. Ještě větší důraz na barvu vašich vlasů v tomto případě dáte, když do outfitu zakomponujete čelenku. Ta může být tyrkysová, modrá ale i pestrobarevná. K barvě čelenky slaďte i šperky. Pozor však na přílišnou překombinovanost. Orientujte se spíše na ruce, tedy náramky a prsteny. Zrzky mohou vsadit ještě na jednu barvu, a tou je stříbrná či šedá. Investujte například do kabátu či kožíšku v tomto provedení.