Úvod > Blog Chic Lovely
 

Přírodní materiály jsou in!

Přírodní materiály jsou in!

V Chic&Lovely šijeme z bambusového vlákna.

Den co den se chceme cítit krásně. Kromě jiného se proto oblékáme do ženských věcí, které zvýrazní naše křivky. Zároveň ale chceme být spokojené, a proto musí být oblečení příjemné. Alergie a ekzémy jsou bohužel na denním pořádku. Podobně jako ve stravě, ani v oblékání to už není, co bývalo. Pro nás v Chic&Lovely je důležité, aby se naše zákaznice mohly spolehnout na kvalitu. Proto jsme se rozhodli dnešní blog věnovat látce, která je příjemná na dotek, vhodná pro alergiky a z velké části pochází ze samotné přírody.

Bambusová vlákna pocházejí z rostliny jménem bambus. Sice jsou bambusy mohutné a vysoké, nepatří však mezi stromy, jak by se nám mohlo zdát. Bambus roste neuvěřitelně rychle a momentálně se stává stále oblíbenější i pro zahrádkáře pěstující ho v našich klimatických podmínkách. Dosahuje výšky až 30 metrů, v chladnějších pásmech je to o něco méně. Zemí původu je Japonsko a Čína a kromě textilního průmyslu se bambus využívá i k výrobě nábytku nebo jako součást orientální kuchyně.  

Celý článek...
 

Podzimní trendy: Vsaďte na ženskou a sexy obuv!

Podzimní trendy: Vsaďte na ženskou a sexy obuv!

Opět mezi nás zavítal nový školní rok. Ať už jste matka a vaše děti jste úspěšně vypravila do školy, nebo jste byznys žena, která celý den pracuje a plní těžké úkoly, nebo jste studentka, která se chodí do školy vzdělávat. Každá z vás potřebuje pěkně vypadat. Ne, že potřebuje, ale chce, no ne? Jak dobře vypadáme, tak se dobře i cítíme. A právě na tom záleží. Pokud se dobře cítíme, během celého dne nám jdou úkoly od ruky, ať už jsme v domácnosti, v kanceláři anebo ve škole. Máme pro vás pár trendů v obuvi, které určitě oceníte v nadcházejícím podzimu.

Lodičky jsou stylové a navíc nadčasové. Nikdy nevycházejí z módy, to ví přece každá žena. Není nad klasické černé lodičky, nebo béžové či pudrové. Kromě toho, pokud jste z těch extravagantnějších, vaše lodičky mohou být také pestré, například žluté, růžové nebo zelené. Tak outfit nejen podtrhnete, ale také dokonale zvýrazníte a zakončíte jedinečnou barevnou tečkou. Je neuvěřitelné, jak dokážou právě boty hrát ve váš prospěch. Zvláště ty na vyšším podpatku okamžitě vyčarují lepší postavu, štíhlejší nohy a hezčí trup. Platí to, ať už jste menší nebo máte výšku modelky, lodičky se hodí každé ženě. Doplní byznys outfity, studentské ležérní oblečení, ale i maminky si je zamilují. V naší nabídce jsou totiž stabilnější lodičky s pevnějším podpatkem. Chůze v nich není vůbec náročná, a tak se hodí i do společnosti na delší večery.  

Celý článek...
 

Léto končí, přicházejí oslavy vína a husího masíčka

Léto končí, přicházejí oslavy vína a husího masíčka

Léto nám už za chvíli naposledy zamává a my se budeme muset naplno pustit do práce. Prázdniny a výlety necháme za dveřmi a k životu je probereme možná až během zimních svátků. Nesmutněte... jedno z nejlepších období je před námi! Hody a vinobraní jsou už za rohem a nám nezůstává nic jiného než se na ně pořádně připravit. Člověk je mlsný tvor, a proto se mnou jistě budete souhlasit, pokud řeknu, že rádi ochutnáme cokoliv. Husí hody, výborné jakostní víno, hrozny, burčák nebo chutné moravské koláče... to vše a ještě mnohem víc už na vás čeká.

Stačí se vydat na jarmark nebo hody, které budou zajisté co nevidět i ve vašem kraji. K tomu neodmyslitelně patří zábava, ať už preferujete kolotoče nebo připitek vínem s vašimi kamarády. Nezapomeňte na milé selfies, které stále letí. Zaplňte svoje účty na sociálních sítích barevnými obrázky a udělejte si tak hezčí den. I vaši přátelé budou zajisté potěšeni, že se najdou ve vašem soukromém albu.  

Celý článek...
 
<< Začátek< Předchozí12345...78Následující >Konec >>

Výsledky 9 - 12 z 31