Podzimní trendy: Vsaďte na ženskou a sexy obuv!

 
 
 
Úvod > Blog Chic Lovely > Podzimní trendy: Vsaďte na ženskou a sexy obuv!
 

Podzimní trendy: Vsaďte na ženskou a sexy obuv!

Podzimní trendy: Vsaďte na ženskou a sexy obuv!

Opět mezi nás zavítal nový školní rok. Ať už jste matka a vaše děti jste úspěšně vypravila do školy, nebo jste byznys žena, která celý den pracuje a plní těžké úkoly, nebo jste studentka, která se chodí do školy vzdělávat. Každá z vás potřebuje pěkně vypadat. Ne, že potřebuje, ale chce, no ne? Jak dobře vypadáme, tak se dobře i cítíme. A právě na tom záleží. Pokud se dobře cítíme, během celého dne nám jdou úkoly od ruky, ať už jsme v domácnosti, v kanceláři anebo ve škole. Máme pro vás pár trendů v obuvi, které určitě oceníte v nadcházejícím podzimu.

Lodičky jsou stylové a navíc nadčasové. Nikdy nevycházejí z módy, to ví přece každá žena. Není nad klasické černé lodičky, nebo béžové či pudrové. Kromě toho, pokud jste z těch extravagantnějších, vaše lodičky mohou být také pestré, například žluté, růžové nebo zelené. Tak outfit nejen podtrhnete, ale také dokonale zvýrazníte a zakončíte jedinečnou barevnou tečkou. Je neuvěřitelné, jak dokážou právě boty hrát ve váš prospěch. Zvláště ty na vyšším podpatku okamžitě vyčarují lepší postavu, štíhlejší nohy a hezčí trup. Platí to, ať už jste menší nebo máte výšku modelky, lodičky se hodí každé ženě. Doplní byznys outfity, studentské ležérní oblečení, ale i maminky si je zamilují. V naší nabídce jsou totiž stabilnější lodičky s pevnějším podpatkem. Chůze v nich není vůbec náročná, a tak se hodí i do společnosti na delší večery.  

Hitem tohoto podzimu budou kožené polobotky. Botky, topky či mokasíny - nazývají je všelijak. Nesmíte přitom zapomenout na jednu věc a to, že v kůži či eko kůži se chodí nejpohodlněji. Pokud chcete zůstat bez otlaků, vsaďte na tento druh materiálu. Chůze v takovýchto botách bude jedna radost. Pokud si nevíte rady s barvou, vězte, že právě zemité a přirozené tóny jsou zásahem do černého. Pudrové, růžové, bílé nebo hnědé, takové by měly být vaše polobotky, pokud chcete kráčet s módou.

Tkaničky mohou být buď kožené, ale i klasické, ale v porovnání s tkaničkami do tenisek o poznání užší. Workery, jsou boty, které kralují tuto podzimní sezónu. Tak, jako v minulých letech, i teď si je pořiďte a to hned v několika barevných odstínech. Hnědé, šedé, vojenské khaki nebo baby blue (bleděmodré), takové jsou trendy. Pro dámy se více hodí jemnější a méně výrazné barvy, ačkoli klasickým provedením jsou právě hnědé, které nosí nejen muži, ale i ženy. Pokud však chcete působit něžným dojmem, pak jsou ty správné barvy bledě modrá nebo růžová či šedá. Hodí se k džínům, k černým kalhotám a odvážné dámy mohou zkusit zkombinovat s takovou obuví i šaty. Výborně se do nich hodí vlněné ponožky nebo návleky, které snadno sladíte se šálou.

Zima se už blíží a co nevidět je tu!