Úvod > Blog Chic Lovely > Léto končí, přicházejí oslavy vína a husího masíčka
 

Léto končí, přicházejí oslavy vína a husího masíčka

Léto končí, přicházejí oslavy vína a husího masíčka

Léto nám už za chvíli naposledy zamává a my se budeme muset naplno pustit do práce. Prázdniny a výlety necháme za dveřmi a k životu je probereme možná až během zimních svátků. Nesmutněte... jedno z nejlepších období je před námi! Hody a vinobraní jsou už za rohem a nám nezůstává nic jiného než se na ně pořádně připravit. Člověk je mlsný tvor, a proto se mnou jistě budete souhlasit, pokud řeknu, že rádi ochutnáme cokoliv. Husí hody, výborné jakostní víno, hrozny, burčák nebo chutné moravské koláče... to vše a ještě mnohem víc už na vás čeká.

Stačí se vydat na jarmark nebo hody, které budou zajisté co nevidět i ve vašem kraji. K tomu neodmyslitelně patří zábava, ať už preferujete kolotoče nebo připitek vínem s vašimi kamarády. Nezapomeňte na milé selfies, které stále letí. Zaplňte svoje účty na sociálních sítích barevnými obrázky a udělejte si tak hezčí den. I vaši přátelé budou zajisté potěšeni, že se najdou ve vašem soukromém albu.  

Jelikož se tam každá z nás určitě vydá s lidmi, na kterých nám záleží, nesmí chybět ani dokonalý look. Pokud se máte dobře najíst, tak rozhodně s grácií, co řeknete milé dámy? Jarmark určitě oživíte retro sukní, kterou máme v nabídce i v našem eshopu. K dispozici je hned několik druhů, na kterých všichni kolemjdoucí nechají oči. Puntíky, květy nebo vlčí mák na různobarevném pozadí jsou právě tím kouskem, který zlepší náladu nejen vám ale i všem přátelům. Dejte na krásné barvy a zpomalte tak poslední okamžiky odcházejícího léta nebo zároveň přivítejte nádherný, zlatavý podzim.

Určitě se dokonale sladíte i díky našim čelenkám. K sukním doporučujeme například čistě bílou čelenku, která se hodí ke všemu a ve vašem účesu se bude vyjímat. Stylový kousek prosvětlí celý outfit a dodá šmrnc, když už si nevíte rady s doplňky.

Nezapomeňte se ale teple obléci, když už se ochlazuje. Vlny veder jsou pryč, a tak si k sukni můžete sladit například barevné punčošky, díky čemuž budete zajímavější. Kromě toho nezapomeňte ani na tenisky s bláznivými tkaničkami, ale pokud se chystáte okouzlit okolí, obujte si raději lodičky. Budete tak vyšší, vaše nohy zase štíhlejší no a svoji postavu změníte rázem na úplně dokonalou.

Co zbývá popřát: Na zdraví a dobrou chuť!