Úvod > Blog Chic Lovely
 

Jak být hospodyňkou, která "peče" a vypadá šik

Jak být hospodyňkou, která

Jak se říká, čas jsou peníze, nebo manikúra, pedikúra, kadeřnice a podobně. Kromě toho přece pracujeme většinou stejně intenzivně, jako naši partneři, někdy i více. Vánoce jsou sice krásné období klidu, sounáležitosti, zázraků... Ano zázraky, ty bychom čas od času potřebovaly, abychom zvládaly práci, domácnost, děti, a zároveň vypadaly dobře. Během Vánoc to platí dvojnásob. Zvládnout vánoční úklid, koupit dárky, uvařit, napéct, nazdobit a samozřejmě vypadat reprezentativně. Řekněme si na rovinu, není to vždycky jednoduché. Někdy prostě boj s časem nevyhrajeme, i proto přinášíme blog pro "žínku domácí". Díky tipům a trikům se v kuchyni ani během Vánoc nezdržíme dlouho, a ještě nám zbyde čas na návštěvu u kadeřnice.

Celý článek...
 

Kurkuma zbarví nažluto všechno, kromě zubů, ty vybělí

Kurkuma zbarví nažluto všechno, kromě zubů, ty vybělí

Navzdory své výrazné barvě, kurkuma v kombinaci s kokosovým olejem bělí zuby. Asi každý z nás si sem tam dopřeje čaj, kávu a občas sklenku červeného. To se odrazí i na pigmentaci zubů. Abyste se mohly sebevědomě usmívat od ucha k uchu, nemusíte používat pasty s obsahem chemikálií. Všechny tělu cizí látky se z ústní dutiny vstřebávají do celého organismu a způsobují civilizační choroby.

Takže, rozmíchejte kurkumový prášek v kokosovém oleji, namočte do něj kartáček a čistěte přibližně 3-5 minut. Tato kúra nemá pouze dokonalý bělicí účinek. Působí blahodárně i na zdravotní kondici dásní, pomáhá při parodontóze a je skvělou prevencí proti zánětlivým procesům v celé ústní dutině.

Celý článek...
 

Co všechno gazdinky nosili a delali? A jak je to dnes?

Co všechno gazdinky nosili a delali? A jak je to dnes?

Víte, který kus oblečení je součástí módy již tisíce let a během své existence prošel opravdu obrovskými změnami? Byl dlouhý, byl krátký, obrovský i maličký. Byl pro ženy i pro muže. Byl milován, nenáviděn a nyní zažívá svůj velký comeback. Neuvěříte, je to zástěra!

Celý článek...
 
<< Začátek< Předchozí12...45678Následující >Konec >>

Výsledky 29 - 31 z 31