Retro sukne Chic & Lovely

 
 
 
Úvod > Blog Chic Lovely > Retro sukne Chic & Lovely
 

Retro sukne Chic & Lovely

Retro sukne Chic & Lovely

Retro sukně ve stylu pinup: Dokonalý ženský kousek na každou příležitost

Něco z historie

Hledáte outfit, díky kterému vynikne vaše krásná ženská postava? Pak určitě sáhněte po sukni. Sukně jsou s námi ve světě módy již mnoho let. Na počátku 20-tého století ženy nosily dlouhé sukně, které vše zakryly. Přesto byly mimořádně ženské, protože zvýrazňovaly pas a kopírovaly naše křivky. 40 a 50-tá léta byla prostorem pro velké, nadýchané sukně, které zvýrazňovaly pas. V 60-tých letech zase přišly sexy minisukně. Výrazný pokrok trval skoro 40 let, ale dočkali jsme se. Obepnuté, pouzdrové či volné a vzdušné ... takové byly sukně v období hippies. Návrháři si tehdy vyhráli s různými vzory a se zajímavými barvami. 80-tá léta byla bláznivá a přinesla křiklavé barvy a umělé materiály. Všechny tyto změny se dnes promítají ve stylu roku 2018.  

Retro sukně Chic & Lovely

V Chic & Lovely jsme se soustředili na jedno z období, které mimořádně lichotilo ženskosti. 50-tá léta a retro jsou i dnes in, protože módní kousky se těší velké oblibě. Ženy se stylizují do role pinupky, používají červené rtěnky a krásné, dlouhé červené nehty, které ještě mnohem více dotvářejí sexy look. Přirozené dlouhé, vlnité vlasy doplňujeme čelenkami, které také najdete v naší nabídce, a které se skvěle hodí k sukním tohoto typu. Ze vzorů převládají puntíky, kytičky, ale šik jsou i jednobarevná provedení. Sukničky tohoto typu vám vhodně vytvoří úzký pas a zakryjí vrchní část stehen, která je u mnohých právě partií, se kterou nejsme spokojeny. Některé z našich retro sukní jsou dozdobeny mašlí v pase, což krásně pas tvaruje. Vy si však můžete sukýnky dotvořit i samy, a to také s pomocí opasků. Navíc vzdušný a nařasený look vyzdvihne ženskost ještě mnohem více. V takovém outfitu můžete jít do práce, na večeři s přáteli či na rande s partnerem. Vždy budete díky sukničce vypadat krásně a určitě se tak budete cítit.

Proč být retro?

Retro styl je hravý, protože nabízí mnoho možností. Móda si prošla mnoha obdobími, a z každé časové osy si můžeme vzít právě ten prvek, který nás baví nejvíce. Retro 50-tých let přineslo hravé vzory a výrazné barvy. Naše retro sukničky se vážou právě na toto období, které dokonale kopírovalo ženskou krásu a vyzvedávalo ji do výšin. S čím sukně kombinovat? Chic & Lovely retro sukně je skvělé kombinovat s lodičkami v hravých, pestrých barvách. Výborně se však hodí i k teniskám, díky čemuž získáte hravý a sportovní vzhled. Takový outfit dobře dotvoříte například riflovou bundou, která je také retro, ale nosí se již mnoho let. Vrchní část oděvu můžete zvolit jednobarevnou, aby se top zbytečně nebil s pestrobarevnou sukní a dotvořil tak skvělý outfit. K takovému looku doporučujeme i velké korálové náhrdelníky, také v pestrých barvách, které ladí se sukní či lodičkami. Velké kruhové náramky jsou také dobrou volbou.