Úvod > Blog Chic Lovely > Valentýnský Lovely Nutella French Toast
 

Valentýnský Lovely Nutella French Toast

Valentýnský Lovely Nutella French Toast

Připravte si romantickou lahůdku, která zahřeje vaše srdce a potěší všechny smysly

Jeden bochník bílého chleba (nekrájený)
3/4 šálku plnotučného mléka
1 vejce
1 lžíce moučkového cukru
1 ČL skořice
3 lžíce Nutella

INSTRUKCE:

Nakrájejte bochník bílého chleba na plátky tlusté 2 cm. Velikost bochníku chleba určí, kolik srdíček získáte. Vykrajovátko ve tvaru srdce, který jsem použil, byl 5 cm.Když vykrojíte všechny kousky chleba ve tvaru srdce, nechte jemně oschnout, než je ponoříte do vaječné směsi. Pokud je chléb velmi čerstvý, může to trvat 1 hodinu.Pro přípravu vaječné směsi přidejte do misky mléko, vejce a cukr. Míchejte pomocí šlehače, aby se pěkně spojil.Oschlé kousky chleba ponořte do vaječné směsi, přidejte trochu oleje (aby se nerozmočily) na pánvi. Smažte na mírném ohni, dokud každá strana není zlatohnědá.

Na talíř posypte 4 lžíce krystalového cukru a 1 lžičku skořice, teplé francouzské toasty zasypte cukrem.Přidejte Nutellu do kapsy a poté udělejte díru v horní části srdce francouzského toastu. Každý naplňte Nutellou.Aby byly výjimečné, podávejte je s přílohou Nutelly a jahodami.

Jak by to bylo s Valentýnem, aniž bychom si oblékli naši valentýnskou zástěrku, která vytváří tu správnou atmosféru při pečení? Nezapomeňte na ten malý detail, který dodá vašemu domovu ještě více romantiky a nezapomenutelných chvil.

Přeji vám lahodnou chuť a spoustu romantických okamžiků nejen na Valentýna.


Zdroj: @emsfoodiefix