Úvod > Blog Chic Lovely > Jen tančit!
 

Jen tančit!

Jen tančit!

Už jste někdy  tančila v kuchyni, při úklidu nebo prostě jen tak?  Jestli máte doma rádio pouštějte si ho při domácích pracích, půjde vám to s radostí, rychleji a ještě budete mít celý den veselý.

„Když vařím, když uklízím, tak si při hudbě i zatančím. Pohyby při úklidu jsou najednou ladnější. Když slyšíte hity jako je „Lovely Day“ dodá vám to tolik energie, že vám vydrží až do vaší přípravy večeře.“ Hudba a tanec je jednoduché řešení, aby vaše mysl nezávodila s domácností nonstop. K tanci neodmyslitelně patří i sukýnka a to ne ledajaká ale praktická a šik, kterou, ale  můžete využít i v domácnosti.

Oblečte si  luxusní zástěrku a hned se budete cítit jako hvězda. Pokud to zní hloupě nebo nevěříte, že to bude fungovat, vřele doporučuji si to vyzkoušet. Zkuste se na chviličku zastavit, zapněte si svojí oblíbenou hudbu a jen tančete! Tanec, stejně jako cvičení, uvolňuje endorfiny a pokud se vám objeví úsměv na tváři, tak je to správně! Takže, pokud jste jako já a ráda tančíte, ale nemáte na to moc času, jelikož starost o domácnost, rodinu a děti vám zábavu přes den nedovolí. Použijte tanec jako zábavnou formu, když je třeba se zbavit nějakého stresu a zaměřit se i na sebe. Bojíte se, že vaše děti budou chodit za vámi? Proč ne, můžete je zapojit nejen do úklidu, ale i do tance a udělat si takové společné taneční odpolední party! Čím víc zábavy při úklidu, tím víc budete mít pomocníků!