Úvod > Blog Chic Lovely > Letní outfity pro dámy jsou šik a stylové
 

Letní outfity pro dámy jsou šik a stylové

Letní outfity pro dámy jsou šik a stylové

Ať už jste maminka na mateřské, pracující žena nebo stylová studentka, máme pro vás několik tipů na letní outfity. Léto (zejména v jižních částech) se stalo za poslední roky doslova peklem. 30-ti až 40-ti stupňová horka jsou na každodenním pořádku a výjimkou nejsou ani občasné přeháňky, které vás zaskočí, když to nejméně čekáte. Jak vypadat dobře, co nosit neustále v kabelce nebo jak pěkně zkombinovat barvy, abyste stále vypadaly dobře? Halenky s odhalenými rameny jsou jedním z trendů, který ovládl naše srdce. Svobodný duch, tak trochu španělský šmrnc a romantický nádech, to je přesně to, co vám halenky v tomto stylu nabízejí. Dají se sladit elegantněji například se stylovými sukněmi do pasu. Ať už zvolíte bavlnu tedy textilní provedení sukničky nebo džínové, oba typy sukní se k létu úžasně hodí. Navštivte náš eshop a vyberte si z bohaté nabídky sukniček, které jednoduše zkombinujete s takovými halenkami. Abyste zachovaly retro nádech, na chladnější dny nebo deštivé počasí si připravte džínovou bundou.

Trička, které nám připomínají grunge, jsou jedním z lákavých trendů. Pamatujete si ještě na 90-tá léta? Vše bylo bláznivější, trendům a módě se meze nekladly, molům a ulicím kralovaly tzv. acid džíny (sprané, světlé) a oversized bundy. Navíc se k tomu velmi dobře uplatnila trička s různými nápisy, značkami, obrázky, výroky či fotkami známých lidí. Dnes se to všechno vrátilo, a proto neváhejte sáhnout po takovém kousku, který jednoznačně oživí váš šatník. Nebojte se toho a nevymlouvejte se na věk, milé dámy. Jsou sice určité rozdíly mezi tričky, které nosí 15 leté, 20 leté a 30 leté ženy, avšak vždy se najde kousek, se kterým budete trendová.

Zdánlivě je černá příliš těžká barva na léto, avšak dnes je možné všechno. Průhledné materiály, krátké sukně, topy s ramínky jsou odpovědí na otázku jak zkombinovat černou barvu s létem. Růže, máky a květy jsou skvělým potiskem, který hraje do karet zejména černé barvě. Výborný kontrast mezi sytou červenou barvou a černým podkladem je snad nejkrásnější kombinací. I v našem eshopu Chic&Lovely najdete sukýnku, která má přesně takový design. Zkombinujte ji s červeným body a o šmrncovní oděv máte postaráno.

Pokud ještě dumáte nad tím, co si schovat do kabelky, abyste se vyhnuly neočekávaným situacím s dešťovými přeháňkami, i na tuto otázku máme odpověď. Nejjednodušší je vzít s sebou deštník, jenže všechny známe tu situaci, kdy nám prudký vítr deštník vyvrátí. Pláštěnka je skladná, a tak nabízí lepší řešení, které nezaplní v kabelce mnoho místa. Momentálně letí stříbrná barva, opět tu máme rok 1990. Výborně se však hodí i tečkovaný, různobarevný plášť či takový, který si svážete v pase páskem.