Úvod > Blog Chic Lovely > Jak vybrat ten správný dárek pro novomanžele?
 

Jak vybrat ten správný dárek pro novomanžele?

Jak vybrat ten správný dárek pro novomanžele?

Otevřeli jsme letní svatební sezónu.

Léto už přišlo a s ním i ukázkové teplé dny. Právě v tomto období se mnozí z nás zabývají jednou z nejkrásnějších událostí v našem životě. Ano, mluvíme o svatbě a o tom, že právě letní měsíce, jakými jsou červenec a srpen, jsou přímo ideální na veselici, jako je tato. Po dokonalém naplánování celého obřadu, sladění květin a pořízení chutného jídla na hostinu přichází čas na dárky. Byli byste překvapeni, ale mnoho lidí neví, co by bylo vhodné darovat novomanželům.

A mnozí z nás se dokonce zúčastní pouze jedné či dvou svateb za celý život, takže se není čemu divit, že v této oblasti nejsme tak docela doma. Říká se, že dobrým dárkem pro tuto příležitost je věc, která se hodí do nové domácnosti. Tohoto pravidla se držte, je to skvělý pomocník. O tom, že láska prochází žaludkem, není pochyb, takže klidně vsaďte na dárky, které se hodí v kuchyni. Luxusní zástěry pro novomanžele jsou skvělým tipem na dárek.  Zřejmě většina z nás pije kávičku a pokud ne, tak si jistě rádi dáme čaj. Novomanželům se rozhodně budou hodit šálky, hrnečky nebo dokonce celé sady, kdy se v balíčku nachází i konvice. Takový dárek je kouskem, který se těší oblibě. Pokud pár zařizuje nový byt či dům, častokrát zapomene právě na takové maličkosti, ačkoliv se to zdá jako samozřejmost.

Rodinná atmosféra je základem pohodového domova. Ideálním společníkem v tomto případě jsou svíčky. Můžete je koupit v různých barvách a provedeních, s vůněmi, ornamenty, třpytkami, a tak je můžete dokombinovat podle potřeby. Set dekorativních svíček tvoří kombinaci, která oživí novomanželský domov a přinese teplo a světlo.  

Mezi dražšími dárky můžeme zmínit kuchyňské spotřebiče. Ty jsou nákladnější než šálky a kořenky, ale investice se v tomto případě vyplatí. Vězte, že se budou určitě hodit. Mixér, malý mrazák, kráječ na chléb, rychlovarné konvice či mlýnky na kávu, jsou dárkem, který využije každý pár. V dnešní době však uděláme radost i dárky, které před pár lety na trhu k dostání nebyly. Moderní výdobytky techniky nám dávají možnost dělat si zdravé a chutné pamlsky přímo doma. Zatímco jsme si donedávna zmrzlinu museli kupovat v cukrárně, dnes si ji můžeme díky zmrzlinovači udělat i sami. Velkou výhodou přitom je, že do ní přidáme jen to, co uznáme za vhodné. O ingrediencích tedy nemusíme mít žádné pochybnosti a přibalit můžete i praktickou naběračku na zmrzlinu. Podobně je na tom smoothie mixér. Ovocné šťávy a koktejly se staly součástí lidí se zdravou životosprávou. Možnost udělat si takový drink doma potěší snad každého.